Algemene Voorwaarden


Algemene Voorwaarden

AanBetaling bij opdracht

Betalingen zijn mogelijk via bankoverschrijving. Na opdracht vraag ik een voorschot van 25%. Pas wanneer de aanbetaling is ontvangen, wordt het tekenproces in gang gezet. De aanbetaling dient binnen 1 week te zijn overgemaakt. Daarna vervalt de opdracht en zal er geen tijd gereserveerd worden.

betaling resterende bedrag

Zodra het resterende bedrag van 75% is ontvangen, zal de tekening verstuurd worden of kun je deze bij mij ophalen in Austerlitz.

recht van retour

Wanneer je eerder akkoord bent gegaan met de digitale voorbeelden van de tekening en de tekening is al verzonden of je hebt deze inmiddels in je bezit, dan is het niet mogelijk om de tekening te retourneren.

Mocht je de gedurende het tekenproces besluiten de tekening toch niet willen afnemen, dan hoeft het resterende bedrag van 75% niet te worden betaald. De tekening blijft dan in mijn bezit voor commerciële doeleinden. De aanbetaling van 25% kan niet worden teruggestort wanneer ik al gestart ben met de tekening. Alleen in het geval dat ik nog niet gestart ben met de tekening, zal de aanbetaling van 25% worden teruggestort.